50 Uren van TTK-Real

50 Uren van TTK Real uitgesteld


Na veel overwegingen hebben we met het organiserend comité beslist om de 50 uren van TTK-Real UIT TE STELLEN naar een nader te bepalen datum.

Zoals jullie allemaal wel hebben gezien, stond er een geweldig programma op stapel. Met de huidige maatregelen zouden we slechts een “light version” kunnen serveren van wat een top-feestweekend ging worden. Na veel overleg hebben we besloten dat het heel spijtig zou zijn om slechts een gedeelte van de activiteiten in een beperkte mate te laten doorgaan.

 

Liever dan deze afgeslankte versie nu te laten doorgaan, kiezen we er voor om de “full package” naar een latere datum te verschuiven.

We zullen dus zo snel mogelijk een nieuwe datum laten weten, maar voorlopig is het spijtige maar belangrijkste nieuws dat de 50 uren van TTK-Real NIET op 18-20 februari 2022 zal doorgaan,  maar op een latere datum.

Onze eigenste variant op beer-pong. Met de palet in de hand je dorst lessen, wat is er nog beter? Belgisch kampioen erin worden! Lees de regels nog eens na en schrijf je in. Plaatsen zijn beperkt!

Breng je beste pan mee, want er valt een Belgisch kampioen te kronen op zaterdag-avond. Wie smasht er zich met z'n wok, steelpan of pannenkoeken-pan naar de overwinning? Plaatsen zijn beperkt!

Op zaterdag-avond is het lachen geblazen met een try-out van Lukas Lelie samen met Bas Birker. VVK-kaarten kosten €5 voor leden en €10 voor niet-leden.